Joh. de Heer Samenzangavond

Op zaterdag 9 april a.s. organiseert het Orgelcomité een samenzangavond in de Hervormde kerk, waarin de zangbundel van Johannes de Heer centraal staat. In vele kerken wordt nog regelmatig gezongen uit de zangbundel van Johannes de Heer, die is ontstaan toen de gelijknamige evangelist wekelijks een liederenuur op de radio mocht verzorgen. Deze liederen zijn verzameld en in bundelvorm uitgegeven De eerste uitgave stamt al uit 1905, de laatste stamt uit 2004 en bevat inmiddels 944 liederen. Er zijn inmiddels al meer dan 300.000 exemplaren verkocht.
Ondanks dat de eerste uitgave al meer dan 115 jaar oud is, bevat de bundel nog altijd liederen, die nu nog op de vertrouwde wijze de boodschap van liefde, hoop en geloof brengen en die bij de eerste tonen een gevoel van vertrouwdheid oproepen.
De samenzangavond die wordt begeleid door onze organist Jan van Westenbrugge begint om 19.30 uur en de deuren gaan open om 19.00 uur. De toegang is gratis, wel is er een collecte t.b.v. de onkosten.
U bent van harte welkom!